Κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ και «παίζει» την πρόκριση στο Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ

Κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ και «παίζει» την πρόκριση  στο Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ

O AΠΟΕΛ για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς απέναντι στον Άγιαξ στο ΓΣΠ, έμεινε στη ισοπαλία 0-0. Οι γαλαζοκίτρινοι, έπαιξαν εξαιρετικά, ήταν καλύτεροι από τον «Αίαντα», είχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Όταν ισορρόπησαν το παιχνίδι, μετά το 25′ ήταν ανώτεροι. Ο Τάμαρι με την ταχύτητα του έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, με τους Πάβλοβιτς και Σόουζα να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Σέρβος βρήκε δοκάρι στο 58′, ενώ στην προηγούμενη φάση, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε ύψος και έδιωξαν στη γραμμή οι παίκτες του Άγιαξ.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ καθώς και τον απόηχο του αγώνα στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE