ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Ελεύθερος ο 45χρονος ύποπτος -Δεν κατηγορήθηκε

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Ελεύθερος ο 45χρονος ύποπτος -Δεν κατηγορήθηκε

Ελεύθερος, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών, αφέθηκε ο 45χρονος ύποπτος για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 45χρονος ύποπτος που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/8) για την φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 73χρονου, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των ερευνών της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 45χρονος είχε συλληφθεί κατόπιν μαρτυρίας, ενώ είχε οδηγηθεί και ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ωστόσο, με την ολοκλήρωση της προσωποκράτησης του, ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται η ολοκλήρωση των ερευνών. Για την ώρα δεν έχει κατηγορηθεί.

Ο εμπρησμός του οχήματος σημειώθηκε λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8), όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 73χρονου ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Λεμεσού.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE