Έχει λογική η απόφαση Ντολ για τις ΑΛΛΑΓΕΣ ενόψει της κόντρας με Άγιαξ – Σκηνικό για Χάνι και Άλεφ

Έχει λογική η απόφαση Ντολ για τις ΑΛΛΑΓΕΣ ενόψει της κόντρας με Άγιαξ – Σκηνικό για Χάνι και Άλεφ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον κατάλογο παικτών που έχει δηλωθεί στην UEFA για τις δύο αναμετρήσεις πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Αγιαξ.

Διαβάστε: 

ΕΙΔΗΣΗ με Εφραίμ – Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ

Από τη στιγμή που οι Βούρος και Σάβιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα χρειαστούν μέρες, βδομάδες για να τα ξεπεράσουν πλήρως, τότε ο Γερμανός κόουτς, Τόμας Ντολ, έπραξε με τη λογική, αποφασίζοντας να θέσει στη διάθεση του τους Εφραίμ και Ζοαοζίνιο και να μην έχει τους δύο τραυματίες.

Στο… γκρουπ των τραυματιών αυτό το διάστημα στον ΑΠΟΕΛ είναι και ο Άλεφ.  Αν και οι εκτιμήσεις λένε πως δεν θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τους αγώνες με τον Άγιαξ, εντούτοις, από τη στιγμή που έγιναν οι δύο αλλαγές, ο μέσος του ΑΠΟΕΛ είναι κανονικά δηλωμένος στον κατάλογο και θα διαφανεί στην πορεία εάν θα μπορέσει να βοηθήσει, τουλάχιστον, στη ρεβάνς της κόντρας με τον Αίαντα.

Δεν είναι δηλωμένος για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ ο Χάνι.  Ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα μόνο για δύο αλλαγές στον κατάλογο και ο Τόμας Ντολ αποφάσισε να θέσει στις επιλογές του τους Εφραίμ και Ζοαοζίνιο και να μην συμπεριλάβει τον Χάνι.  Εάν μπορούσε για τρίτη αλλαγή ο ΑΠΟΕΛ στον κατάλογο, αυτή λογικά θα ήταν μέσα Χάνι και έξω Άλεφ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE