Τι λέει η Κυπριακή ομάδα; Περιμένουν κανονικά τον Ολαϊτάν στην Ελλάδα

Τι λέει η Κυπριακή ομάδα; Περιμένουν κανονικά τον Ολαϊτάν στην Ελλάδα

Στον Απόλλωνα πιστεύουν πως δε θα υπάρξει θέμα με τον Μάικλ Ολαϊτάν και πως ο Νιγηριανός θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο Ολαϊτάν έχει συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του πριν από τις 30 Ιουνίου, μαζί με ακόμη 12 ποδοσφαιριστές και πιστεύεται ότι θα είναι κανονικά παρών στην προετοιμασία. Το προηγούμενο διάστημα εδωσε το παρών στην Κύπρο και συμμετείχε σε προπονήσεις της Αγίας Νάπας και σε ένα φιλικό ανεπίσημου χαρακτήρα. Από τη στιγμή που υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο με τους κοκκινόμαυρους, τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι κανονικά στο ρόστερ της ομάδας και την νέα περίοδο και δε θα αλλάξει κάτι.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE