ΠΑΦΟΣ: Έγινε στάχτη σταθμευμένο όχημα – Εμπρησμό «βλέπει» η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Έγινε στάχτη σταθμευμένο όχημα – Εμπρησμό «βλέπει» η Αστυνομία

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η αστυνομία την φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο τύπου σαλούν που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία  και θερμοκήπιο στην Τίμη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η  φωτιά  εκδηλώθηκε το Σάββατο 17/08 γύρω στη μία τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Τίμης το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το μήνυμα λήφθηκε όταν ιδιοκτήτης θερμοκηπίων στην περιοχή της Τίμης ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία ότι αυτοκίνητο που ήταν ακινητοποιημένο δίπλα από μεγάλο σωρό από χόρτα έξω από τα θερμοκήπια του, έπιασε φωτιά.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι το όχημα ανήκει σε αλλοδαπό που διαμένει στην Γεροσκήπου.

Ερωτηθείς ο ιδιοκτήτης του οχήματος από την Αστυνομία, ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται κάποιον που θα ήθελε να του προκαλέσει ζημιά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ωστόσο ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE