ΚΥΠΡΟΣ: Μπήκε με το «αμαξούι του χτίστη» στην υπεραγορά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μπήκε με το «αμαξούι του χτίστη» στην υπεραγορά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο μα όμως κυπριακό.

Με το αμαξάκι που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι στα χτίσματα, πήγε να ψωνίσει ένας συμπολίτης μας.

Όπως φαίνεται ο εν λόγω άνδρας, πέραν της οικονομίας στις πλαστικές τσάντες, κάνει οικονομία και στα καροτσάκια, φέρνοντας το δικό του!

Ο άνδρας που φαίνεται στη φωτογραφία, γέμισε το αμαξάκι του με τα ψώνια του και περιπλανιόταν αμέριμνος στην υπεραρά στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Την εν λόγω φωτογραφία, τράβηξε πολίτης που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια την ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγινε «viral».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE