ΕΛΛΑΔΑ: Ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην Κέρκυρα

ΕΛΛΑΔΑ: Ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε στον Ίσσο, στη Νότια Κέρκυρα. Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ από αέρος συνδράμει και αεροσκάφος Πετζετέλ.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Ρίζος, «η πυρκαγιά εξελίσσεται σε περιοχή Natura».

Να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα πνέουν ισχυροί άνεμοι στο νησί που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, ενώ καταστούν πολύ υψηλή την επικινδυνότητα πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE