ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζαλίστηκε και ο αστυνομικός - «Κτύπησε» κόκκινο η ένδειξη του αλκοτέστ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζαλίστηκε και ο αστυνομικός - «Κτύπησε» κόκκινο η ένδειξη του αλκοτέστ

Τύφλα στο μεθύσι ήταν 40χρονος οδηγός μοτοσικλέτας. 

Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 14/8, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 40χρονος.

Ο 40χρονος, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς χρήση προστατευτικού κράνους, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 145μg αντί 9μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE