Ο Δανός, που διακρίνεται για τις τρομερές εκτελέσεις φάουλ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.
Μετά από μία τρομερή σεζόν, στην οποία ο Σένε έφτασε με τον Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, πλέον θα αγωνίζεται στο Καμπιονάτο, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 20 στη Τζένοα.
O 34χρονος χαφ φόρεσε τη φανέλα του Άγιαξ για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012 και από τότε κατέγραψε 286 συμμετοχές με το σύλλογο του Άμστερνταμ, σκοράροντας συνολικά 64 φορές και έχοντας μετρήσει 52 ασίστ.
Από το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) ανήκει και τυπικά στη Τζένοα, η οποία τον ανακοίνωσε για τα επόμενα 2+1 χρόνια, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για deal από το οποίο ο Άγιαξ αποκόμισε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ενώ ο μισθός του Σένε λέγεται πως θα κυμανθεί στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: sportime.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com