«ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ» ήδη ΛΙΣΤΑ για φουνταριστό…

«ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ» ήδη ΛΙΣΤΑ για φουνταριστό…

Ακόμα πιο κοντά στην έξοδο του προπονητικού κέντρου στο Τσίρειο, βρίσκεται ο Ρούμπεν Χουράδο. Οι πιθανότητες να συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ρόστερ των κυπελλούχων ο Ισπανός σέντερ φορ, είναι παρά πολύ λίγες. 

–ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΟΥΡΑΔΟ

Η τεχνική ηγεσία «προετοιμάζεται» για το σενάριο που οριστικά εκδοθεί διαζύγιο με τον 33χρονο παίχτη.

Ήδη έχει καταρτίσει λίστα με υποψήφιους παίχτες για αντικατάσταση του. Το κασέ του παίχτη που θα έλθει, θα είναι κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Τρεις εβδομάδες πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδο, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Αντρέας Μακρής από τον ΑΠΟΕΛ.

Η πιθανότητα να έλθει κι άλλος νέος παίχτης δεν αποκλείεται εντελώς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE