ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΙΚΑΡΙΑ: «Μεγάλο ευχαριστώ» από τον 38χρονο Κύπριο – Συντετριμμένος από τον θάνατο της Νάταλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΙΚΑΡΙΑ: «Μεγάλο ευχαριστώ» από τον 38χρονο Κύπριο – Συντετριμμένος από τον θάνατο της Νάταλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συντετριμμένος ήταν μετά την τραγική εξέλιξη, ο 38χρονο Κύπριος που συνόδευε την 34χρονη Νάταλι Χριστοφόρου, στην Ικαριά, όπου έμελλε να χάσει τη ζωή της.

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό το μήνυμα του 38χρονου προς όλους όσους βοήθησαν στις έρευνες για εντοπισμό της άτυχης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού.

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ» ανέφερε στο μήνυμά του ο 38χρονος Κύπριος.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Πέμπτης (8/8) αναμενόταν να πραγματοποιηθεί αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή την Τετάρτη (7/8) η άτυχη Νάταλι, ενώ στην συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE