ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Παραμένει στο σημείο το άψυχο σώμα της Νάταλι- «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Παραμένει στο σημείο το άψυχο σώμα της Νάταλι- «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»

Τραγικό τέλος στο όμορφο νησί της Ικαρίας βρήκε η 34χρονη Νάταλι Χριστοφόρου, με τις αρμόδιες Αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν τα αίτια για τον ξαφνικό και άδικο χαμό της Αγγλοκύπριας αστροφυσικού.

Του Στέλιου Στυλιανού

Στην ιστοσελίδα μας ToThemaOnline μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 7/8 ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος αναφορικά με την τραγωδία στην Ικαρία και τον εντοπισμό της σορού της 34χρονης σε δύσβατη περιοχή.

Σύμφωνα με τον κύριο Χρονόπουλο, το άψυχο σώμα της 34χρονης παραμένει στο σημείο που εντοπίστηκε, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αναμένοντας το αρμόδιο κλιμάκιο από την Αθήνα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού την Πέμπτη 8/8 όταν και στην Ικαρία θα φτάσουν μέλη του Ανθρωποκτονιών αλλά και ιατροδικαστής για την αυτοψία στη σκηνή, θα μπορέσουν να εξαχθούν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Να θυμίσουμε ότι η σορός της Νάτάλι Χριστοφόρου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/8 σε δύσβατη περιοχή, ενώ στο πτώμα είχαν εντοπιστεί και κομμάτια από βράχο με εκτιμήσεις συναδέλφων στην Ελλάδα να κάνουν λόγο για πιθανή «αυτοσχέδια αναρρίχηση» της άτυχης γυναίκας που δυστυχώς απέβη μοιραία, σπρώχνοντάς την στο θάνατο.

Φως στα αίτια καθώς και εξελίξεις αναμένονται με το πρώτο φως της Πέμπτης 7/8 με την Ελληνική Αστυνομία να μην επιβεβαιώνει και να μην διαψεύδει κανένα σενάριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top