ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι- Καταπλακωμένη από βράχια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι- Καταπλακωμένη από βράχια

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» στο θάνατο την 34χρονη Αγγλοκύπρια Νάταλι Χριστοφόρου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η σορός της 34χρονης εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, σε βάθος περίπου 20 μέτρων ενώ  όπως μεταδίδεται ήταν καταπλακωμένη από βράχια.

Τα πρώτα συμπεράσματα που εξάγονται είναι ο θάνατός της να προήλθε από πτώση ενώ φαίνεται πως η άτυχη Νάταλι επιχείρησε μια «αυτοσχέδια» ανάρρίχηση σε βράχο χωρίς να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τη σορό της αναγνώρισε ο 38χρονος Κύπριος φίλος της ενώ στην περιοχή αναμένεται ιατροδικαστής που θα προχωρήσει σε αυτοψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE