ΠΑΦΟΣ: Αναστολή ποινικής δίωξης του 65χρονου που πυροβόλησε τον γιο του - 'Εάν ήσασταν ψύχραιμος'

ΠΑΦΟΣ: Αναστολή ποινικής δίωξης του 65χρονου που πυροβόλησε τον γιο του - 'Εάν ήσασταν ψύχραιμος'

Ανεστάλη η ποινική δίωξη 65χρονου που στις 23 Νοεμβρίου του 2018 τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο τον γιο του στην κοινότητα Καναβιού της επαρχίας Πάφου.

Ο 65χρονος παρουσιάστηκε την Τρίτη (6/8) ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής είπε πως με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα αποφασίστηκε η αναστολή της ποινικής του δίωξης και η αναστολή να βρίσκεται σε εκκρεμότητα για δύο έτη. Επίσης κατατέθηκε στο Δικαστήριο ως τεκμήριο η δήλωση του παραπονούμενου.

Η πρόεδρος του κακουργιοδικείου Πάφου Ρέα Λιμνατίτου κατόπιν τούτου απάλλαξε από τις κατηγορίες τον 65χρονο πατέρα και του συνέστησε ψυχραιμία.

"Εάν ήσασταν ψύχραιμος" είπε στον 65χρονο," ό,τι και να συνέβη δεν θα βρισκόσασταν ενώπιον του Δικαστηρίου".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE