Θα ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ δυο πρώην Απολλωνίστες ο Νικόλας…

Θα ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ δυο πρώην Απολλωνίστες ο Νικόλας…

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης, για τον δανεισμό του Νικόλα Ματθαίου στον Άρη. 

Πριν δυο εβδομάδες ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, αλλά αποφάσισαν οι τεχνικοί υπεύθυνοι να πάει για μια σεζόν σε άλλη ομάδα.

Προτίμησε κι ο ίδιος ο παίχτης να πάει στην «ελαφρά ταξιαρχία», για να… συναντήσει ξανά τον Λιάσο Λουκά, που τον βοήθησε να κάμει το βήμα για τον ΠΑΟΚ πριν μερικά χρόνια.

Τον ήθελαν και μικρομεσαίες ομάδες πρώτης κατηγορίας.

Στον Άρη ο Ματθαίου, θα έχει συμπαίχτες του Νούνο Λόπες και Αλεχάντρο Μπάρμπαρο, οι οποίοι θήτευσαν στον Απόλλωνα κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE