Δικαιολογημένος ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ των ΠΑΟΚτσήδων…

Δικαιολογημένος ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ των ΠΑΟΚτσήδων…

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τον Άγιαξ στην Τούμπα. Ενδιαφέρει και τον ΑΠΟΕΛ το ζευγάρι, αφού όποια ομάδα περάσει θα την βρουν στο δρόμο τους οι πρωταθλητές Κύπρου, αν αποκλείσουν την Καραμπάχ.

Είναι εκνευρισμένοι πολλοί οπαδοί του πρωταθλητή Ελλάδος στην Κύπρο, επειδή το ματς με τον «Αίαντα» δεν θα προβληθεί live από κάποιο κανάλι (συνδρομητική ή ανοικτού κυκλώματος) του νησιού μας.

Στην Ελλάδα το παιχνίδι θα προβληθεί από το κανάλι Open, συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Προβάλλουν το απλό ερώτημα, οι ΠΑΟΚτζήδες του νησιού: Τόσο «πεταμένη» την έχουν τα ντόπια κανάλια την ομάδα μας;  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE