Φυλακισμένος προσπάθησε να δραπετεύσει μεταμφιεσμένος σαν την κόρη του - VIDEO

Φυλακισμένος προσπάθησε να δραπετεύσει μεταμφιεσμένος σαν την κόρη του - VIDEO

Κρατούμενος σε φυλακή του Ρίο ντε Τζανέιρο μεταμφιέστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο σε γυναίκα επιχειρώντας να δραπετεύσει, σε μια σουρεαλιστική πράξη θάρρους, με στόχο την ελευθερία, χωρίς αίσιο, ωστόσο, τέλος αφού τον κατάλαβαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Κλαουντίνο ντα Σίλβα, ένας έμπορος ναρκωτικών από την πόλη Ανγκρα ντος Ρέις, συνελήφθη από τους φύλακες στο σωφρονιστικό κατάστημα της Μπανγκού στην πολιτεία του Ρίο το Σάββατο, ενώ προσπαθούσε να βγει από την κεντρική πόρτα των φυλακών μετά το πέρας του επισκεπτηρίου.

Σύμφωνα με τις σωφρονιστικές αρχές, το σχέδιό του ήταν να αφήσει στη θέση του την κόρη του, μέσα στη φυλακή.

Σε ένα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, διακρίνεται να φοράει μια περίεργη πλαστική μάσκα, μια μακριά μελαχρινή περούκα, γυαλιά και γυναικεία ρούχα, μεταξύ άλλων στηθόδεσμο.

Καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον αναγκάζουν να απαλλαγεί από τη μεταμφίεσή του, εκείνος τελικά αποκαλύπτεται, έχοντας σκυθρωπή έκφραση στο πρόσωπό του.

Η κόρη του και άλλοι επτά άνθρωποι συνελήφθησαν με την υποψία ότι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει. Στο μεταξύ, ο Σίλβα, μεταφέρθηκε στις φυλακές Λαέρσιο ντα Κόστα Πελεγκρίνο, όπου θα του επιβληθεί η τιμωρία του.

https://www.youtube.com/watch?v=oy_ISJZxENw

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE