Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο βρέθηκε να κρέμεται στο κενό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο βρέθηκε να κρέμεται στο κενό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο κενό βρέθηκε να κρέμεται ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το thestival.gr. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το λεωφορείο είχε πρόβλημα με τα φρένα, κάτι που όμως διέψευσε με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, κάνει λόγο για fake news, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΘ επιτίθεται σε υποψήφια βουλευτή της ΝΔ που δημοσιοποίησε το περιστατικό και κάνει λόγο για νοσταλγούς του αμαρτωλού ιδιωτικού ΟΑΣΘ.

Η ιστοσελίδα Think Simple υποστηρίζει ότι το ίδιο λεωφορείο πριν από μερικά χρονιά παρουσίασε και πάλι το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμαρχείο και λεωφορείο.
Την Κυριακή (04/08), έγινε γνωστό επίσης κι ένα άλλο απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ομάδα «Think Simple», λεωφορείο του ΟΑΣΘ άρχισε να διαλύεται το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς εκτελούσε το δρομολόγιο του Πλαγαρίου της γραμμής 69.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα «είναι γεγονός ότι ο στόλος του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάθε μέρα το ρίσκο ενός ατυχήματος αυξάνει. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο πρέπει τώρα να παρθούν αποφάσεις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα πριν συμβεί κάποιο δυστύχημα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.