Χριστοδουλίδης: Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνησή μας
Ο τομέας της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας για τη διακυβέρνηση μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας και συγκρουόταν με τον άλλοτε πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και όπως φαίνεται ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 δεν ξεχνάει εκείνες τις ημέρες.
Με αφορμή την υποψηφιότητα του Ντάισελμπλουμ για την «ηλεκτρική» καρέκλα του ΔΝΤ ο κ. Βαρουφάκης τον χαρακτήρισε ως «αστοιχείωτο». «To ότι ο αστοιχείωτος Ντάισελμπλουμ παραλίγο να επιλεγεί ως γενικός του ΔΝΤ αποδεικνύει την περιφρόνηση του κατεστημένου της ΕΕ για τις τεχνικές ικανότητες και την δημοκρατική νομιμοποίηση του προσωπικού τους. Μόνο κριτήριο η τυφλή, ανεύθυνη υπακοή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι οι Ευρωπαίοι επέλεξαν για τη συγκεκριμένη θέση την Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
Απο ethnos.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις