ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση σε πολυσύχναστη λεωφόρο των ΗΠΑ –VIDEO

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση σε πολυσύχναστη λεωφόρο των ΗΠΑ –VIDEO

Αυτές τις ειδήσεις δεν τις ακούς κάθε μέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας The Independent, ένα μικρό αεροσκάφος προσγειώθηκε σε πολυσύχναστη λεωφόρο των ΗΠΑ μετά από μηχανικό πρόβλημα.

Το VIDEO δόθηκε στη δημοσιότητα από τις τοπικές Αρχές και παρουσιάζει οδηγούς οχημάτων να ελαττώνουν ταχύτητα καθώς το μικρό αεροσκάφος κατευθύνεται καταπάνω τους. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το οπτικό υλικό, το αεροπλάνο προσεδαφίζεται σε ένα κενό διάστημα, ενώ ο πιλότος το επαναφέρει στη σωστή λωρίδα και προλαβαίνει να το σταματήσει σε φώτα τροχαίας.

Είναι εκπληκτικό το πώς κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Ο πιλότος σχολίασε σε αστυνομικό λίγο αργότερα ότι «είναι μια καλή μέρα για να ζει κάποιος».

Το περιστατικό σημειώθηκε στην λεωφόρο State Road 7, κοντά στην περιοχή Τακόμα της Ουάσινγκτον, το πρωί της Πέμπτης (01/08).

Η τοπική Αστυνομία ανέφερε επίσημα ότι το αεροπλάνο, ένα μονοκινητήριο KR2, παρουσίασε δυσλειτουργία στην τροφοδοσία καυσίμων, ωθώντας τον πιλότο στην απόφαση να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση η Αστυνομία δεν ήταν ενήμερη για το περιστατικό και ότι το οπτικό υλικό λήφθηκε επειδή «ένας αστυφύλακας έτυχε να περνά από το σημείο».

Η μοναδική στιγμή που επενέβη η Αστυνομία ήταν μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, όταν χρειάστηκε να το σπρώξουν για να τεθεί και πάλι στην κυκλοφορία η λεωφόρος.

Δείτε το VIDEO (εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE