Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες

Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο ο Πανιώνιος που κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τη Βέροια με 4-2 σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Super League.

Η «Βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Μπαργκάν, αλλά ο Κολοβός στο 37’ έφερε το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Φούντας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 48’ και στο 57’ ενώ στο 76΄ο Γιάννου πέτυχε το τέταρτο γκολ του Πανιωνίου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 78’ με τον Μπεν.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου (90+4' Καθάριος), Φούντας, Χαρζηισαΐας, Μπακασέτας (85' Σιώπης), Κολοβός (90+4' Μασούρας), Κόρμπος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Νέτο (85' Γεωργιάδης), Βέρτζος (14' Καλί), Μαραγκός, Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου (66' Μπεν).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με μεγάλη ατζέντα η τελευταία Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση της Βουλής - Οι προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση

Με μεγάλη ατζέντα η τελευταία Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση της Βουλής - Οι προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση

Με μεγάλη ατζέντα και σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην τελευταία νομοθετική Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση του Σώματος, εν όψει Βουλευτικών Εκλογών στις 24 Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE