Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Δύο μήνες είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας ο ΠΑΟΚ και επιτέλους τα κατάφερε κόντρα στον Εργοτέλη με το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 83’ να λυτρώνει τους Θεσσαλονικείς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά με κακό αγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο έλεγχε τον αγώνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Η ομάδα της Κρήτης από την πλευρά της κράτησε γερά στον ανασταλτικό τομέα, όμως δεν άντεξε καθώς λύγισε με το γκολ που δέχτηκε λίγο πριν το τέλος.

Για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά τη φυγή του Άγγελου Αναστασιάδη και με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς (42’ Κωνσταντινίδης), Ρικάρντο Κόστα (80’ Παπαγιαννόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Περέιρα (70’ Παπαδόπουλος), Μακ, Αθανασιάδης

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γκοργκς, Γκέντσογλου (88’ Σολάρι), Λουβιόν, Χαντί (71’ Καλέ), Μπόε, Ουλά, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (67’ Τζιλάς)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE