ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: «Είμαστε σοκαρισμένοι…είχε στραφεί στην εκκλησία ο Παναγιώτης»

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: «Είμαστε σοκαρισμένοι…είχε στραφεί στην εκκλησία ο Παναγιώτης»

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Ύψωνα από την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31/7 έξω από ταβέρνα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή που μίλησε στην ιστοσελίδα μας, ο Παναγιώτης Παναγιώτου, ο άντρας στον οποίο έστησαν «καρτέρι θανάτου», τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί στην εκκλησία, ασχολείτο με συγκεκριμένη εκκλησία στην επ. Λεμεσού, ενώ παρουσιαζόταν ιδιαίτερα ήρεμος και δραστήριος στα καθήκοντά του στο Δημοτικό Συμβούλιο Υψωνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την εξέλιξη» πρόσθεσε, αφού όπως εξήγησε τίποτα δεν έδειχνε πως ο 48χρονος θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου που βρίσκεται σε καταστολή, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ανέφερε κάποιες υποψίες του στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με την Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει τα «χαμένα κομμάτια του παζλ» που θα διαλευκάνουν τα αίτια της απόπειρας φόνου αλλά και τους δύο δράστες που τράπηκαν σε φυγή με μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ είχαν τα πρόσωπά του καλυμμένα με κράνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE