ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα για το αγοράκι που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ευχάριστα νέα για το αγοράκι που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών παιδιού το οποίο την Τρίτη 30/7 μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας το αγοράκι βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του στην επαρχία Λευκωσίας, όταν θέλησε να πιάσει το ερπετό το οποίο τελικά δάγκωσε το αγοράκι στο χέρι.

Το 2,5 ετών παιδί νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Μακαρείου Νοσοκομείου και σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου Αβραάμ Ηλία, η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί σε θάλαμο.

Εξακολουθεί να έχει οίδημα στο χέρι το οποίο έχει υποχωρήσει ελαφρώς με τους θεράποντες ιατρούς να καθησυχάζουν αφού όλα δείχνουν πως το αγοράκι είναι καλύτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.