Μηνιαίες προσφορές ακινήτων από την Quality Group

Μηνιαίες προσφορές ακινήτων από την Quality Group

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η Quality Property Expo 2019, η Quality Group συνεχίζει να πρωτοπορεί εφαρμόζοντας το θεσμό των μηνιαίων προσφορών από την 1η Αυγούστου, με ακίνητα σε απίστευτες τιμές.

Η εταιρεία για το μήνα Αύγουστο προσφέρει σε τιμές ευκαιρίας τρία ακίνητα με τις τιμές να ξεκινούν από τις 43.500 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, διατίθενται σε προσφορά διαμέρισμα στην Τερσεφάνου, επαρχία Λάρνακας, ενός υπνοδωματίου 43.500 ευρώ, διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, Δάλι, επαρχία Λευκωσίας, δύο υπνοδωματίων 128.800 ευρώ και έπαυλη τριών υπνοδωματίων στην Καλαβασό, επαρχία Λάρνακας, σε 568 τετραγωνικά μέτρα οικόπεδο, 230.000 ευρώ.


Οι ενδιαφερόμενοι επίσης, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν κι από ένα χαρτοφυλάκιο διαθέσιμων ακινήτων για επένδυση, ιδιοκατοίκηση, εξοχικό ή επαγγελματική στέγαση.


Να σημειώσουμε ότι όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠA. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και για διευθέτηση ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 24 821 855 ή να επισκεφθείτε το www.qpropertyspecialoffers.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.