Μηνιαίες προσφορές ακινήτων από την Quality Group

Μηνιαίες προσφορές ακινήτων από την Quality Group

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η Quality Property Expo 2019, η Quality Group συνεχίζει να πρωτοπορεί εφαρμόζοντας το θεσμό των μηνιαίων προσφορών από την 1η Αυγούστου, με ακίνητα σε απίστευτες τιμές.

Η εταιρεία για το μήνα Αύγουστο προσφέρει σε τιμές ευκαιρίας τρία ακίνητα με τις τιμές να ξεκινούν από τις 43.500 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, διατίθενται σε προσφορά διαμέρισμα στην Τερσεφάνου, επαρχία Λάρνακας, ενός υπνοδωματίου 43.500 ευρώ, διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, Δάλι, επαρχία Λευκωσίας, δύο υπνοδωματίων 128.800 ευρώ και έπαυλη τριών υπνοδωματίων στην Καλαβασό, επαρχία Λάρνακας, σε 568 τετραγωνικά μέτρα οικόπεδο, 230.000 ευρώ.


Οι ενδιαφερόμενοι επίσης, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν κι από ένα χαρτοφυλάκιο διαθέσιμων ακινήτων για επένδυση, ιδιοκατοίκηση, εξοχικό ή επαγγελματική στέγαση.


Να σημειώσουμε ότι όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠA. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και για διευθέτηση ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 24 821 855 ή να επισκεφθείτε το www.qpropertyspecialoffers.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE