ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι 'μάζεψαν' σκύλο που έμενε στο σημείο όπου πέθανε το αφεντικό του - Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άγνωστοι 'μάζεψαν' σκύλο που έμενε στο σημείο όπου πέθανε το αφεντικό του - Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επί ενάμιση χρόνο ένα σκυλάκι ζούσε στο σημείο, όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το αφεντικό του, επί ενάμιση χρόνο, καθόταν υπομονετικά στην άκρη του δρόμου και τον περίμενε να επιστρέψει, όπως έκανε ο «Χάτσικο» στην ομώνυμη ταινία.

Μάλιστα όσες φορές κι αν οι κάτοικοι της περιοχής τον έπαιρναν να τον φροντίσουν εκείνος πάντα γυρνούσε στο σημείο. Πριν λίγες μέρες όμως κάποιοι τον πήραν από εκεί και άφησαν μάλιστα και σημείωμα στους κατοίκους να μην ανησυχούν.

Έκπληκτοι οι άνθρωποι που τον φρόντιζαν καθημερινά πηγαίνοντάς του φαγητό και νερό βρήκαν δίπλα από το εικονοστάσι που έχει βάλει η οικογένεια του νεκρού ένα σημείωμα που έγραφε:

«Γεια σας, το σκυλάκι το πήραμε μαζί μας. Περάσαμε με το αμάξι και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε. Μην ανησυχείτε, θα τον φροντίσουμε πολύ καλά. Θα επικοινωνήσουμε με την εφημερίδα που έγραψε την ιστορία του, με νέα για τον σκυλάκο».

Ο κόσμος στη Ναύπακτο έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ με την εξέλιξη αυτή και έκαναν έκκληση στους ανθρώπους που πήραν τον σκύλο να τον επιστρέψουν και να τον αφήσουν να ζήσει εκεί που είχε επιλέξει.

Ο «Χάτσικο» της Ναυπάκτου έμενε στο σημείο εκείνο από τις 9 Νοεμβρίου 2017, όταν ο ιδιοκτήτης του έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο με μπετονιέρα, στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο.

Πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο και ο αδελφός του, κάτι που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Από εκείνη τη στιγμή ο λευκός σκυλάκος αρνούταν να εγκαταλείψει το σημείο, όπου ξεψύχησε το αφεντικό του.

Η ιστορία του θύμιζε πάρα πολύ το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας «Χάτσικο», όπου ο σκύλος του πρωταγωνιστή, ο οποίος πέθανε, τον περίμενε μέχρι τα βαθιά γεράματα στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Από Nafpaktianews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top