Άγνωστοι 'μάζεψαν' σκύλο που έμενε στο σημείο όπου πέθανε το αφεντικό του - Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άγνωστοι 'μάζεψαν' σκύλο που έμενε στο σημείο όπου πέθανε το αφεντικό του - Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επί ενάμιση χρόνο ένα σκυλάκι ζούσε στο σημείο, όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το αφεντικό του, επί ενάμιση χρόνο, καθόταν υπομονετικά στην άκρη του δρόμου και τον περίμενε να επιστρέψει, όπως έκανε ο «Χάτσικο» στην ομώνυμη ταινία.

Μάλιστα όσες φορές κι αν οι κάτοικοι της περιοχής τον έπαιρναν να τον φροντίσουν εκείνος πάντα γυρνούσε στο σημείο. Πριν λίγες μέρες όμως κάποιοι τον πήραν από εκεί και άφησαν μάλιστα και σημείωμα στους κατοίκους να μην ανησυχούν.

Έκπληκτοι οι άνθρωποι που τον φρόντιζαν καθημερινά πηγαίνοντάς του φαγητό και νερό βρήκαν δίπλα από το εικονοστάσι που έχει βάλει η οικογένεια του νεκρού ένα σημείωμα που έγραφε:

«Γεια σας, το σκυλάκι το πήραμε μαζί μας. Περάσαμε με το αμάξι και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε. Μην ανησυχείτε, θα τον φροντίσουμε πολύ καλά. Θα επικοινωνήσουμε με την εφημερίδα που έγραψε την ιστορία του, με νέα για τον σκυλάκο».

Ο κόσμος στη Ναύπακτο έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ με την εξέλιξη αυτή και έκαναν έκκληση στους ανθρώπους που πήραν τον σκύλο να τον επιστρέψουν και να τον αφήσουν να ζήσει εκεί που είχε επιλέξει.

Ο «Χάτσικο» της Ναυπάκτου έμενε στο σημείο εκείνο από τις 9 Νοεμβρίου 2017, όταν ο ιδιοκτήτης του έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο με μπετονιέρα, στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο.

Πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο και ο αδελφός του, κάτι που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Από εκείνη τη στιγμή ο λευκός σκυλάκος αρνούταν να εγκαταλείψει το σημείο, όπου ξεψύχησε το αφεντικό του.

Η ιστορία του θύμιζε πάρα πολύ το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας «Χάτσικο», όπου ο σκύλος του πρωταγωνιστή, ο οποίος πέθανε, τον περίμενε μέχρι τα βαθιά γεράματα στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Από Nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE