ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για το διαζύγιο και την μαχαίρωσε – Σε κατάσταση σοκ η εργοδότριά της

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για το διαζύγιο και την μαχαίρωσε – Σε κατάσταση σοκ η εργοδότριά της

Νέες πληροφορίες σχετικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/7) στην περιοχή Ζακάκι στην Λεμεσό, έρχονται στο «φως» για να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Την άτυχη γυναίκα από την Σρι Λάνκα, φαίνεται να μαχαίρωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι όπου εργάζεται ως οικιακή βοηθός, ώστε να συζητήσουν για το διαζύγιό τους.

Οι δύο φαίνεται να συζήτησαν σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα ο δράστης να ανασύρει μαχαίρι από την τσέπη του και να καταφέρει αρκετές μαχαιριές στο σώμα της εν διαστάσει συζύγου του.

Στην συνέχεια ο δράστης, εγκατέλειψε την σκηνή και πεζός τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να τον αναζητά.

Το όλο σκηνικό έπεσε στην αντίληψη της εργοδότριας της άτυχης γυναίκας η οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η 46χρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σημειώνεται ότι εισήλθε και στο χειρουργείο.

*Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE