Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Βουλή - Ανανεώνουν το «ραντεβού» τους

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Βουλή - Ανανεώνουν το «ραντεβού» τους

Εκ νέου την Παρασκευή 02/08 θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής.

Κατά την έκτακτη Ολομέλεια της Βουλής, εγκρίθηκε η αποπομπή του Προέδρου για τον περί Αλλοδαπών νόμο, με 46 ψήφους υπέρ.

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε κατά πλειοψηφία την αναπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, που αφορά στην αναστολή των διαδικασιών εκποίησης ενυπόθηκων ακινήτων, με 17 ψήφους υπέρ και 35 κατά.

Ακόμη, η Ολομέλεια ψήφισε υπέρ της αναβολής της ψήφισης της αναπομπής του περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων, ώστε να δοθεί περαιτέρω χρόνος στους βουλευτές για διαβούλευση.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν ενώπιον της Ολομέλειας το ΔΗΚΟ, το ΔΗΣΥ, η ΕΔΕΚ, η Συμμαχία Πολιτών, το Κίνημα Αλληλεγγύης και οι Οικολόγοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Έκλεισε η επιτροπή – Ένταση στο χώρο «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Η αναπομπή για τις συντάξεις χηρείας των ανδρών απορρίφθηκε ενώ έγκριθηκε η αναπομπή για τις καταχρηστικές ρήτρες.

Τέσσερις αναπομπές εξετάστηκαν, οι δύο πήραν αναβολή για την Παρασκευή 02/08.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβέρωφ: Στηρίζει αναβολή της Ολομέλειας - "Εν μπορώ του φτέρου"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE