Νικη για να βγάλει έναν νοκ αουτ

Νικη για να βγάλει έναν νοκ αουτ

Xωρις προβλήματα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ερμή εκεί οπου η οι κιτρινοπράσινοι θέλουν την νίκη και δεν υπάρχει στο μυαλό τους κανένα άλλο αποτέλεσμα.

 Ο Κρίστιανσεν αυτό που θέλει είναι οι παίκτες του παρουσιαστούν με καρδιά και πάνω από όλα να έχουν στο μυαλό τους πως αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη θα έχουν βγάλει εκτός τον έναν από τους διεκδικητές του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Άλλωστε αυτό το παραδέχθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στο www.tothemaonline.com « η νίκη ασφαλώς και θα μας απομακρύνει από τον Ερμή βαθμολογικά, αυτό όμως που θέλουμε είναι να κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τίποτε παραπάνω , μια νίκη θα μας φέρει 3 βαθμούς και τίποτε παραπάνω και θα υπάρχουν ακόμα 7 αγώνες μετα το τέλος του αγώνα με τον Ερμή. Αυτό που θέλουμε είναι ασφαλώς την νίκη για να ξεφύγουμε» 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.