Εξέλιξη σόκ απο την CYTA στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ...

Εξέλιξη σόκ απο την CYTA στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ...

Ενώ η ΚΟΠ αναμένει ότι το έντονο ενδιαφέρον από τις τρεις πλατφόρμες θα εκτοξεύσει τα έσοδα για το τηλεοπτικό της πακέτο, οι πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι η Cyta προβληματίζεται εντονότατα με πιθανότερο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή να μην υποβάλει καν προσφορά

Στα ψηλά δώματα της Cyta έχουν κάνει τους δικούς υπολογισμούς και έχουν τις δικές τους μελέτες και αναλύσεις για την κατάσταση μετά την προκήρυξη της προσφοράς από την ΚΟΠ.  Φαίνεται ότι όλες οι συζητήσεις οδηγούν σε μη υποβολή καν προσφοράς.  Κι αυτό αφού η όλη διαδικασία όπως την καθόρισε η ΚΟΠ φαίνεται έχει σοβαρότατα προβλήματα όπως υποστηρίζει η Cyta σε νομικά, εμπορικά, οικονομικά και τεχνικά θέματα.

Είναι καλά γνωστό ότι η Cyta είναι ο πιο ισχυρός παίκτης του τηλεοπτικού πεδίου αυτή της στιγμή και την ίδια στιγμή από τους μεγαλύτερους χορηγούς όλων των ομάδων.Αν τελικά η Cyta αποφασίσει να μην υποβάλει προσφορά, οι επιπτώσεις δεν θα περιοριστούν στα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων αλλά θα είναι πολύ μεγαλύτερες και θα επηρεάσουν τα έσοδα των ομάδων από χορηγίες και διαφημίσεις.

Φαίνεται ότι, με τους χειρισμούς που έγιναν, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο, από το 2016-17, ο αντίκτυπος να φτάσει και στους φιλάθλους.  Ενώ μέχρι τότε η Cytavision θα έχει τη μερίδα του λέοντος στις μεταδόσεις, δεν μπορεί κανένας να πει με βεβαιότητα πού θα μεταδίδονται οι αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και πόσοι θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις πλατφόρμες που θα τους μεταδίδουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE