Εξέλιξη σόκ απο την CYTA στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ...

Εξέλιξη σόκ απο την CYTA στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ...

Ενώ η ΚΟΠ αναμένει ότι το έντονο ενδιαφέρον από τις τρεις πλατφόρμες θα εκτοξεύσει τα έσοδα για το τηλεοπτικό της πακέτο, οι πληροφορίες μας, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι η Cyta προβληματίζεται εντονότατα με πιθανότερο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή να μην υποβάλει καν προσφορά

Στα ψηλά δώματα της Cyta έχουν κάνει τους δικούς υπολογισμούς και έχουν τις δικές τους μελέτες και αναλύσεις για την κατάσταση μετά την προκήρυξη της προσφοράς από την ΚΟΠ.  Φαίνεται ότι όλες οι συζητήσεις οδηγούν σε μη υποβολή καν προσφοράς.  Κι αυτό αφού η όλη διαδικασία όπως την καθόρισε η ΚΟΠ φαίνεται έχει σοβαρότατα προβλήματα όπως υποστηρίζει η Cyta σε νομικά, εμπορικά, οικονομικά και τεχνικά θέματα.

Είναι καλά γνωστό ότι η Cyta είναι ο πιο ισχυρός παίκτης του τηλεοπτικού πεδίου αυτή της στιγμή και την ίδια στιγμή από τους μεγαλύτερους χορηγούς όλων των ομάδων.Αν τελικά η Cyta αποφασίσει να μην υποβάλει προσφορά, οι επιπτώσεις δεν θα περιοριστούν στα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων αλλά θα είναι πολύ μεγαλύτερες και θα επηρεάσουν τα έσοδα των ομάδων από χορηγίες και διαφημίσεις.

Φαίνεται ότι, με τους χειρισμούς που έγιναν, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο, από το 2016-17, ο αντίκτυπος να φτάσει και στους φιλάθλους.  Ενώ μέχρι τότε η Cytavision θα έχει τη μερίδα του λέοντος στις μεταδόσεις, δεν μπορεί κανένας να πει με βεβαιότητα πού θα μεταδίδονται οι αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και πόσοι θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις πλατφόρμες που θα τους μεταδίδουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE