«Έπαιξε» πολύ το όνομα του μετά την ήττα του Απόλλωνα στην Ιρλανδία…

«Έπαιξε» πολύ το όνομα του μετά την ήττα του Απόλλωνα στην Ιρλανδία…

Όπως αναμενόταν, η ήττα του Απόλλωνα στην Ιρλανδία από την άσημη Σάμροκ Ρόβερς, έστω και με ένα σκορ (2-1) που η Λεμεσιανή ομάδα μπορεί εύκολα να ανατρέψει στη ρεβάνς του ΓΣΠ αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, προκάλεσε γκρίνια σε μεγάλη μερίδα «Φυγάδων» στα social media.

Μάλιστα, ο τρόπος που δέχθηκε τα δύο γκολ ο Απόλλωνας, αλλά και η ευκολία με την οποία έκανε ακόμα 2-3 φάσεις στο Β΄ ημίχρονο η Σάμροκ, ανάγκασε πολλούς Απολλωνίστες να θυμηθούν τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ζητώντας να επιστρέψει στην ομάδα και το όνομα του Γάλλου στόπερ «έπαιξε» πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Πέμπτης (25/07) κυρίως.

Βέβαια, με τα δεδομένο που έχουν δημιουργηθεί πλέον στις σχέσεις του επίσημου Απόλλωνα με τον Ρομπέρζ, το σενάριο της επιστροφής του στο Κολόσσι μοιάζει ανέφικτο, αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ μην λες ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.