Σήκωσαν ξανά μανίκια ενόψει ΑΕΛ – Αγωνία για Γιουνές, ετοιμάζει ΑΛΛΑΓΕΣ ο Παντελίδης

Σήκωσαν ξανά μανίκια ενόψει ΑΕΛ – Αγωνία για Γιουνές, ετοιμάζει ΑΛΛΑΓΕΣ ο Παντελίδης

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τους παίκτες του Άρη και με φόντο την ρεβάνς στο Europa League κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Μετά τις χθεσινές… ανάσες που έδωσε στους παίκτες ο Σάββας Παντελίδης, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις με φόντο την ρεβάνς με την ΑΕ Λεμεσού.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση του Χαμζά Γιουνές, αν και οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς στην Κύπρο είναι ελάχιστες.

Παράλληλα, ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να καταστρώσει τα πλάνα του για την κρίσιμη αναμέτρηση, όπου φαίνεται πως θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει, με τον Λάρσον να έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE