ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για απάτη 200 χιλιάδων ευρώ – Αναζητούνται άλλοι δυο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για απάτη 200 χιλιάδων ευρώ – Αναζητούνται άλλοι δυο

Αίτημα οκταήμερη κράτηση σε βάρος δυο προσώπων από τη Λεμεσό, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης ακινήτων, ενέκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Του Ανδρέα Πογιατζή 

Ο 60χρόνος υποψιάστηκε και διερεύνησε την ταυτότητα του πωλητή και έπειτα ανακάλυψε πως ήταν πλαστή. Ακολούθως κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο προχώρησε στην σύλληψη των δύο υπόπτων, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο μεσάζων μεταξύ του παραπονούμενου και του πωλητή, ενώ ο δεύτερος του είχε αποστείλει τους τίτλους ιδιοκτησίας και υπέγραψαν μαζί αγοραπωλητήριο έγγραφο.

Οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι για υπόθεση που αφορά συνομωσία για διάπραξη αδικήματος καθώς και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία.

Το δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτηση τους για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ενώ η Αστυνομία αναζητεί ακόμα δύο εμπλεκόμενους με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE