Διπλή μεταγραφική ΑΦΙΞΗ για Ομόνοια μετά τα μεσάνυχτα – Τους περίμεναν Μπεργκ και Λάρκου!

Διπλή μεταγραφική ΑΦΙΞΗ για Ομόνοια μετά τα μεσάνυχτα – Τους περίμεναν Μπεργκ και Λάρκου!

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε την άφιξη του Ισραηλινού εξτρέμ, Χεν Εζρά και του επιτελικού μέσα, Μίκαελ Ορτέγα στο Μιστράλ της Πολωνίας με σκοπό να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί επίσημα η μετακίνηση τους στο τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο «Mistral» έφθασαν πριν λίγο ο μεσοεπιθετικός, Michael Ortega και ο ακραίος επιθετικός, Hen Ezra. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ #OMONOIA

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE