Διπλή μεταγραφική ΑΦΙΞΗ για Ομόνοια μετά τα μεσάνυχτα – Τους περίμεναν Μπεργκ και Λάρκου!

Διπλή μεταγραφική ΑΦΙΞΗ για Ομόνοια μετά τα μεσάνυχτα – Τους περίμεναν Μπεργκ και Λάρκου!

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε την άφιξη του Ισραηλινού εξτρέμ, Χεν Εζρά και του επιτελικού μέσα, Μίκαελ Ορτέγα στο Μιστράλ της Πολωνίας με σκοπό να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί επίσημα η μετακίνηση τους στο τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο «Mistral» έφθασαν πριν λίγο ο μεσοεπιθετικός, Michael Ortega και ο ακραίος επιθετικός, Hen Ezra. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ #OMONOIA

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE