Στο προσκήνιο ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ – Μάχη με ακόμη δύο για τον πάγκο

Στο προσκήνιο ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ – Μάχη με ακόμη δύο για τον πάγκο

Ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ και ακόμη δύο ξένοι προπονητές οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Εουγκέν Νεάγκοε.

Ο Εουγκέν Νεάγκοε, ο οποίος έπαιξε ποδόσφαιρο στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Αλκής και της Ομόνοιας ενώ θήτευσε και τον πάγκο των Άρη, Νέας Σαλαμίνας και ΑΣΙΛ Λύσης, μετά την περιπέτεια που είχε στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή (21/7) θα κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και τον πάγκο της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Ο 51χρονος τεχνικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο 25ο λεπτό του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και εκτός κινδύνου και όπως γράφουν τα ρεπορτάζ ο λόγος που υπέστη το καρδιακό ήταν το κάπνισμα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Τσέχος τεχνικός που πέρασε από την ΑΕΛ το 2010 (ο πατέρας του έκατσε στον πάγκο και της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ) και ο Ιταλός Βάλτερ Ζένγκα είναι δύο από τους τρεις υποψήφιους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της prosport.ro.

Δείτε επίσης:

Τα νεότερα για την ΥΓΕΙΑ του Νεάγκοε μετά το καρδιακό στο γήπεδο – Το ΜΕΛΛΟΝ του στην Ντιναμό

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE