Διαβάστε πόσο ύπουλα παίζει το παιχνίδι της η Χρυστάλλα! Ζήτησε τη λίστα με τα δάνεια για να έχει τους Βουλευτές στο χέρι

Διαβάστε πόσο ύπουλα παίζει το παιχνίδι της η Χρυστάλλα! Ζήτησε τη λίστα με τα δάνεια για να έχει τους Βουλευτές στο χέρι

Δεν λέει να κοπάσει το όλο θέμα σύγκρουσης συμφερόντων της διοικήτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη σχετικά με την εκπροσώπηση του κ. Βγενόπουλου από το δικηγορικό γραφείο του πρώην συζύγου της.

Επιτακτική ανάγκη θεωρούν τα Μη Εκτελεστικά Μέλη της Κεντρικής Τράπεζας, να λάμψει όλη η αλήθεια αλλά και να γίνουν ενέργειες που να αποκαθιστούν την αξιοπιστία της Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με την σύγκρουση συμφερόντων για την Διοικήτρια, το οποίο και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω επιστολής τους.

Οι πληροφορίες του ToThemaOnline αναφέρουν πως στην επιστολή βόμβα που έφτασε χθες στα χέρια του Πρόεδρου και την υπογραφούν τα Μη Εκτελεστικά Μέλη της Κεντρικής Τράπεζας καρφώνουν και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ίδια την Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, αφού επισημαίνουν πως η αυτή είχε ζητήσει τη λίστα με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των βουλευτών.

Φαίνεται πως η Χρύσταλλα ζήτησε τη λίστα των Βουλευτών ώστε να μπορεί να τους «έχει στο χέρι», με τις πληροφορίες μας, να λένε πως η ίδια κατέχει και στοιχειά για άλλους πολικούς αξιωματούχους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE