Διαβάστε πόσο ύπουλα παίζει το παιχνίδι της η Χρυστάλλα! Ζήτησε τη λίστα με τα δάνεια για να έχει τους Βουλευτές στο χέρι

Διαβάστε πόσο ύπουλα παίζει το παιχνίδι της η Χρυστάλλα! Ζήτησε τη λίστα με τα δάνεια για να έχει τους Βουλευτές στο χέρι

Δεν λέει να κοπάσει το όλο θέμα σύγκρουσης συμφερόντων της διοικήτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη σχετικά με την εκπροσώπηση του κ. Βγενόπουλου από το δικηγορικό γραφείο του πρώην συζύγου της.

Επιτακτική ανάγκη θεωρούν τα Μη Εκτελεστικά Μέλη της Κεντρικής Τράπεζας, να λάμψει όλη η αλήθεια αλλά και να γίνουν ενέργειες που να αποκαθιστούν την αξιοπιστία της Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με την σύγκρουση συμφερόντων για την Διοικήτρια, το οποίο και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω επιστολής τους.

Οι πληροφορίες του ToThemaOnline αναφέρουν πως στην επιστολή βόμβα που έφτασε χθες στα χέρια του Πρόεδρου και την υπογραφούν τα Μη Εκτελεστικά Μέλη της Κεντρικής Τράπεζας καρφώνουν και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ίδια την Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, αφού επισημαίνουν πως η αυτή είχε ζητήσει τη λίστα με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των βουλευτών.

Φαίνεται πως η Χρύσταλλα ζήτησε τη λίστα των Βουλευτών ώστε να μπορεί να τους «έχει στο χέρι», με τις πληροφορίες μας, να λένε πως η ίδια κατέχει και στοιχειά για άλλους πολικούς αξιωματούχους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.