Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για το σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ! Καταζητείται ο τρίτος

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για το σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ! Καταζητείται ο τρίτος

Πλήρης επιβεβαίωση του ToThemaOnline σε ότι αφορά το σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στις 5 Μαρτίου, οι νέες συλλήψεις έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ του σκανδάλου ΤΕΠΑΚ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι τρία εντάλματα σύλληψης σε σχέση με το σκάνδαλο εκατομμυρίων.

Τα τρία πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ αφορούν πρώην και νυν υψηλόβαθμα στελέχη του ΤΕΠΑΚ, καθώς και μια 50χρονη γνωστή επιχειρηματία.  Οι τρεις ύποπτοι θα δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Τα αδικήματα που τους προσάπτονται αφορούν αδικήματα συνωμοσίας, πλαστογραφίας, δεκασμό δημόσιου λειτουργού, κατάχρηση εξουσίας και απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE