«Όποιου λέγαμε να έρθει να αγωνιστεί με την ομάδα μας… γελούσε»

«Όποιου λέγαμε να έρθει να αγωνιστεί με την ομάδα μας… γελούσε»

Η Αλκή Ορόκλινης κατέκτησε τον τίτλο στην Δ΄ Κατηγορία, εξασφάλισε την άνοδο της και ουσιαστικά πέτυχε τον στόχο της.

Πολύ σημαντικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στο «Goal» ο πρόεδρος της ομάδας, Άντης Λόππας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Πήραμε καλούς παίκτες και τεχνικό τιμ και φτιάξαμε την πιο ολοκληρωμένη ομάδα της Κατηγορίας. Είχα μεγάλη ευθύνη και θα ήταν προσωπική αποτυχία εάν δεν ανεβαίναμε κατηγορία. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά.

Είχαμε την τάτσα και το κακό όνομα, με αποτέλεσμα κανείς να μην εμπιστεύεται. Όποιου λέγαμε να έρθει να αγωνιστεί στην ομάδα μας, γελούσε γιατί γνώριζε τις προηγούμενες καταστάσεις. Αναγκαστήκαμε να ψηλώσουμε το μπάτζετ για να δώσουμε κίνητρα στους παίκτες να αγωνιστούν μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.