ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για άλλη μία φορά χάθηκαν τα ίχνη της 16χρονης Ελευθερίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για άλλη μία φορά χάθηκαν τα ίχνη της 16χρονης Ελευθερίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από το βράδυ της Πέμπτης (18/7) από τον χώρο όπου διαμένει στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222,  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με μεγάλη ατζέντα η τελευταία Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση της Βουλής - Οι προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση

Με μεγάλη ατζέντα η τελευταία Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση της Βουλής - Οι προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση

Με μεγάλη ατζέντα και σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην τελευταία νομοθετική Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση του Σώματος, εν όψει Βουλευτικών Εκλογών στις 24 Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE