Θεραπεία στην Γερμανία Εφραίμ και Καρλάο , γεμάτο το ΓΣΠ με Απόλλωνα

Θεραπεία στην Γερμανία Εφραίμ και Καρλάο , γεμάτο το ΓΣΠ με Απόλλωνα

Πρόγραμμα αποθεραπείας έχουν πάρει Εφραιμ και Καρλαο έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα .

Οι γαλαζοκιτρινοι όπως ανέφερε ο Νεκτάριος Αλεξανδρου περιμένουν από τον γιατρό να καθορίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους μιας και ασφαλώς όσα και αν έχουν γραφτεί ίσως και να είναι σωστά ίσως όμως και να μην είναι καθώς ενημέρωση είτε για την ένα είτε για τον άλλο αλλά είτε και για τους δυο δεν υπάρχουν πληροφορίες ενώ δεν υπάρχουν καν πληροφορίες για το πότε θα επιστρέψουν στην Κύπρο.

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβινος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Αυτό που τόνισε ο κ Πετεβινος είναι πως ο κόσμος θα δώσει έντονο το παρών του « περιμένουμε ότι το γήπεδο θα έχει περισσότερους από 15 χιλιάδες φίλους της ομάδας μας αν μπορούμε να κρίνουμε από την ροή του κόσμου που έχουμε μέχρι και τώρα» 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE