ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λέοντος Τράττος:«Τι άλλο θα περιμένουμε να μας συμβεί; - Υπάρχει αδυναμία της Πολιτείας»

Λέοντος Τράττος:«Τι άλλο θα περιμένουμε να μας συμβεί; - Υπάρχει αδυναμία της Πολιτείας»

Ερωτηματικά διατυπώνει ο Τράττος για τη μη εξιχνίαση περιστατικών εις βάρος διαιτητών.

Το ερώτημα εάν περιμένει να συμβούν τα χειρότερα για να πατάξει τη βία, όπως είχε υποσχεθεί πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, θέτει στον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, Λεόντιος Τράττος ενημερώνοντας την ΚΟΠ, το Σύνδεσμο Διαιτητών και το φίλαθλο κόσμο της Κύπρου ότι "ως διαιτητής επιμένω να έχω την ίδια τακτική και συμπεριφορά. Δεν διαχωρίζω ομάδες αλλά βλέπω μόνο το καλό της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου. Αν κάποιοι αποφάσισαν να μου αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα, με τέτοιες ενέργειες ας μου το πουν ευθέως και ίσως τους βοηθήσω με την απόφαση που θα λάβω".

Σε ανοικτή επιστολή του, ο κ. Τράττος εκφράζει έντονο προβληματισμό με αφορμή το νέο σε βάρος του περιστατικό και νιώθει, όπως λέει, ότι η αδυναμία της Πολιτείας να πράξει τα αυτονόητα και να εντοπίσει τους θρασύδειλους κακοποιούς της νύκτας, για σειρά βομβιστικών και εμπρηστικών περιστατικών που έχουν τρομοκρατήσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και απορίες ως προς την πραγματική βούληση για αποτελεσματικότητα, "όταν για άλλα παρόμοια περιστατικά τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά".

Είναι πραγματικά άξιον απορίας το γεγονός ότι καμία από τις κακόβουλες ενέργειες σε βάρος διαιτητών δεν έχει εξιχνιαστεί, προσθέτει, λέγοντας ότι σε κάθε περίπτωση τέτοιων ενεργειών "επαναλαμβάνονται, από όλους, οι ίδιες κούφιες δηλώσεις για εντοπισμό και τιμωρία των ενόχων και επανεκδίδονται οι ίδιες ανακοινώσεις για δήθεν ανησυχίες και για ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων. Αφού περάσουν 3-4 μέρες τα πάντα ξεχνιούνται και ο κάθε «υπεύθυνος» κάθεται ξανά στην καρέκλα του ήσυχος ότι επιτέλεσε το καθήκον του.

Στο τέλος της ημέρας αν πρόκειται για απροθυμία ή ανικανότητα, ας το προσδιορίσουν οι ίδιοι που ο λαός τους έταξε να προστατεύουν τους πολίτες από κάθε τέτοια απειλή, αναφέρει ο κ. Τράττος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top