Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Συγκεκριμένα ο εκδότης έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να μην ξεχαστεί ο άδικος χαμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και η αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, η οποία εχει δει τεράστια ανταπόκριση, με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 20 ώρες η σελίδα να καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 20.000 like.

Η συγκεκριμένη πρόταση στάλθηκε ταυτόχρονα στον Υπουργό κ. Λαφαζάνη, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα", κ. Χαρουτουνιάν.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συμβαίνει τώρα: H κηδεία του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη (LIVE)
Νέα συνταρακτικά στοιχεία! Με ποιόν μίλησε για δύο ώρες στο τηλέφωνο πριν αυτοκτονήσει ο Βαγγέλης;
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




