«Όχι» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα!

«Όχι» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα!

Σύμφωνα με τη Live Sport, τον περασμένο μήνα ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση από ομάδα του Κατάρ για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Οι Άραβες πρόσφεραν στον παίκτη 1,06 εκατ. ευρώ ετησίως (το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι προβλέπει περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο), ωστόσο το ποσό που έδιναν στην ομάδα ήταν μόλις 300.000 ευρώ και δεν ικανοποίησε τους «πράσινους» που απάντησαν αρνητικά.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταστήσει σαφές πως όλοι οι παίκτες είναι δυνητικά προς πώληση, αλλά θα πρέπει η προσφορά να ικανοποιεί την ΠΑΕ και να είναι μεγαλύτερη από την αξία του παίκτη.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.