Φεύγει για τα ΞΕΝΑ ο Καρώ!

Φεύγει για τα ΞΕΝΑ ο Καρώ!

Από τη στιγμή που δεν είναι ψηλά στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, ο Αντρέας Καρώ, αποφάσισε να πάει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. 

Ο Κύπριος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο με την Σαλερνιτάνα, ομάδα Β’ κατηγορίας της Ιταλίας.

Ζεστό ενδιαφέρον επέδειξε κι η Πάφος για να έχει και φέτος στο δυναμικό της, παρόλα αυτά ο παίχτης επέλεξε να… δοκιμάσει την τύχη του στα ξένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE