Επιτήδειοι άναψαν φωτιά σε αποκάλαμα και το έβαλαν στα πόδια - Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Επιτήδειοι άναψαν φωτιά σε αποκάλαμα και το έβαλαν στα πόδια - Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ (11/7) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 25 και 35 χρόνων, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορούσε αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Αστρομερίτη - Ποταμιού υπήρχε φωτιά σε αποκάλαμα και ένα όχημα απομακρυνόταν από την περιοχή. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και κατάσβησαν την πυρκαγιά η οποία κατέκαψε γύρω στα 4 δεκάρια αποκάλαμα και οκτώ μικρές μπάλες σανού.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ανακόπηκε το εν λόγω όχημα από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου στο δρόμο Ποταμιού - Αστρομερίτη, όπου διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από τον 25χρονο και είχε ως συνεπιβάτες ένα 35χρονο και μια 21χρονη.

Τόσο οι επιβαίνοντες όσο και το όχημα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας όπου ανακρίθηκαν γραπτώς και στη συνέχεια συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE