ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές έζησε οικογένεια παιδιού 2,5 ετών

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07) η μητέρα παιδιού 2,5 ετών, καθώς και τα οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην σύζυγός της απήγαγε το παιδί τους από τη Λακατάμια κι ενώ αυτό βρισκόταν υπό την επιτήρηση του παππού, δηλαδή του πατέρα της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα.

Πηγή του ThemaOnline ανέφερε ότι η επέμβαση των μελών του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας ήταν καταλυτική, με αποτέλεσμα ο απαγωγέας να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Έτσι, το παιδί επέστρεψε σώο στη μητέρα του.

Την Παρασκευή (12/07) ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο με στόχο την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Όπως πληροφορούμαστε επίσημα από την Αστυνομία, πλέον την υπόθεση χειρίζεται το ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ μια από τις κατηγορίες που διερευνώνται σε βάρος του πατέρα είναι αυτή της αρπαγής ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE