Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για το Ιράν και για την εθνική ασφάλεια

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για το Ιράν και για την εθνική ασφάλεια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και συζήτησαν για θέματα εθνικής ασφάλειας, μεταξύ άλλων και για το Ιράν, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Χθες, ο Τραμπ απείλησε να αυξήσει "σημαντικά" τις κυρώσεις εις βάρος της Τεχεράνης.

"Οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ στην προώθηση κοινών συμφερόντων σε θέματα εθνικής ασφάλειας, όπως οι προσπάθειες για την αποτροπή των κακόβουλων ενεργειών του Ιράν στην περιοχή", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζουντ Ντιρ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE