ΚΥΠΡΟΣ

Νέα Σαλαμίνα: Ο απόηχος της μεγάλης νίκης

Νέα Σαλαμίνα: Ο απόηχος της μεγάλης νίκης

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία πανηγύρισε νίκη μετά από δύο μήνες και κάτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Ενρίκε επικράτησαν με 1-0 του Εθνικού Άχνας και αισθάνονται πιο ασφαλείς για να πετύχουν τον στόχο τους. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου δεν αρκέστηκε στις εντυπώσεις αυτή τη φορά και είχε την ουσία που της έδωσε τους τρεις βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η παρουσία του Αντώνη Κατσή στην ομάδα, που πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις. Ο Κύπριος μέσος είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από επτά μήνες.

Απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο σκόρερ της Νέας Σαλαμίνας, Ενρίκε, για σκληρό μαρκάρισμα στον Στόλερ. Ο πρόεδρος, Σάββας Παρασκευά, τόνισε πως ο παίκτης της ομάδας του πρέπει να είναι πιο προσεχτικός, αναγνώρισε ωστόσο το σημαντικό γκολ που σημείωσε.

Ο Νίκος Παναγιώτου σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον γιατρό, Σίμο Ιωάννου.

Η βαθμολογία:

ΑΕΛ 34

Εθνικός 25

Νέα Σαλαμίνα 23

Αγία Νάπα 18

Δόξα 17

Οθέλλος 16

Η επόμενη αγωνιστική:

Οθέλλος – Νέα Σαλαμίνα

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top