Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το «διαζύγιο» των πλευρών και ο πρόεδρος, Ιάκωβος Αγγελίδης, τόνισε πως ήταν μια αναγκαία αλλαγή. Αναλαμβάνει τα ηνία ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε επ’ αυτού: «Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημα και, παρότι εντωμεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους άμεσους στόχους της.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE