Ένταση κατά την είσοδο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο -Επιχείρησαν να σηκώσουν πανό κατά της ΝΔ

Ένταση κατά την είσοδο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο -Επιχείρησαν να σηκώσουν πανό κατά της ΝΔ

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής (07/07).

«Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώθηκε μικροένταση καθώς μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να σηκώσουν πανό με σύνθημα κατά της ΝΔ. Μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγο ένταση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE